راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد آیا چای و شکلات تلخ برای سلامت قلب مفیدند؟ دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران، دولت باید بدهی سنگین خود به تأمین‌اجتماعی را پرداخت کند پذیرش دانشجوی دکترا در پردیس‌های دانشگاه تهران محدود می‌شود هدایت تحصیلی نهمی‌ها از فردا (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + لینک سامانه فواید شیرین یک میوه ترش برای قلب
سرخط خبرها

والدین بخوانند| اگر فرزندتان این علائم را دارد مبتلا به اختلال روانی اضطراب است

  • کد خبر: ۲۲۲۰۸۷
  • ۲۷ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۹:۳۴
والدین بخوانند| اگر فرزندتان این علائم را دارد مبتلا به اختلال روانی اضطراب است
رئیس گروه امور آسیب دیدگان و ارتقای سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور می گوید: از نظر اختلالات روانی اضطراب بالاترین سهم را شامل می شود و پژوهش ها نشان می دهد، اضطراب در دختران شایع تر از پسران است.

به گزارش شهرآرانیوز، کاظم ستاری می‌افزاید: بین ترس، استرس، تنش و اضطراب تفاوت‌های فیزیولوژیکی و روان شناختی وجود دارد که باعث تفکیک این مؤلفه‌ها از یکدیگر می‌شود.

دکترای تخصصی روانشناسی دانشگاه تهران ادامه می‌دهد: اضطراب و تشویش درونی براساس موضوعات مبهمی است که پیش بینی می‌کنیم و سبب به وجود آمدن حالت‌های درونی منفی می‌شود.

اضطراب جدایی از والدین

رئیس گروه امور آسیب دیدگان و ارتقای سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی عنوان می‌کند: بیشترین نوع اضطراب در دوران کودکی، اضطراب جدایی از والدین است. بطوری که کودک مدرسه نمی‌رود، علائم جسمانی دارد و از درد‌ها مختلف شکایت می‌کند، خوابش بهم می‌ریزد، شب‌ها کابوس می‌بینید و نمی‌تواند از مادرش جدا شود. وجود همه این علائم تا حدی طبیعی است، اما باید اضطراب جدایی را از اختلال اضطراب جدایی تفکیک کرد.

ستاری در پاسخ به پرسش خبرنگار ما درباره این که چه زمانی باید اضطراب کودکان را جدی گرفت می‌گوید: هنگامی که اضطراب سبب مشکلات عملکردی در کودک یا خانواده شود باید مورد توجه و اهمیت قرار گیرد و نیاز به مداخله پیدا می‌کند.

وی درباره علائم اضطراب می‌گوید: والدین باید غیبت‌های متعدد کودک در مدرسه، گریه‌های پی در پی یا علایم رفتاری که سبب بهم ریختگی انضباط مدرسه شود را جدی بگیرند و مداخله کنند.

اضطراب‌های رایج حوزه کودکان

متخصص روانشناسی دانشگاه تهران می‌افزاید: یکی دیگر از اضطراب‌های رایج کودکان، فوبیا‌هایی درباره حشرات، گربه یا پرندگان است. اضطراب اجتماعی نیز نوعی دیگر از اضطراب است که در آن، کودک نمی‌تواند تعاملات خوبی برقرار کند، گوشه گیر است و در کلاس خوب حرف نمی‌زند، دوستان اطرافش بسیار کم اند و شدیدا خجالتی است که همه این موارد می‌تواند کودک را دچار مشکل کند.

راهکار‌های رفع اضطراب کودکان

ستاری درباره راهکار‌های رفع اضطراب کودکان می‌گوید: در حوزه اختلالات روانی هرگز نمی‌توان مراحل درمان را تک بعدی در نظر گرفت بلکه به میزان شدت و مزمن بودن علائم باید درمان سخت یا نرم را انتخاب کرد. به عبارتی باید به سمت روان درمانی‌هایی رفت که شناخت درمانی در آن مطرح است.

درمان اضطراب

متخصص روانشناسی دانشگاه تهران ادامه می‌دهد: سه یا چهار نوع درمان در این حوزه قابل طرح است که دارو درمانی‌های سنتی، درمان با دارو‌های جدید و با تجویز روانپزشک، روان درمانی‌هایی که توصیه می‌شود شناخت درمانی و ذهن آگاهی به همراه داشته باشد و نیز توصیه اکید این که علاوه بر بحث روانپزشکی و روان درمانی کودک، به خانواده درمانی نیز توجه شود چراکه نمی‌توان مشکلات کودک را جدا از خانواده بررسی کرد.

ستاری درباره تشخیص به موقع اضطراب می‌گوید: چنانکه علائم اضطراب به موقع تشخیص داده نشده و درمان نشود، مشکلات تغذیه‌ای و جسمانی برای کودک به وجود می‌آید تا جایی که کودک را به سمت علایم افسردگی می‌برد؛ بنابراین مداخله زودهنگام می‌تواند در این زمینه کمک شایانی به رفع اضطراب کودک باشد.

منبع: قدس آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->